Länsi-Turunmaan suomalaisen seurakunnan rippikoulut

1. Ripari 4-9.6.2018 huoltajien ja leiriläisten yhteinen vanhempainilta keskiviikkona 23.5. klo 18-19 seurakuntakodilla.

2. Ripari 25-30.6.2018 huoltajien ja leiriläisten yhteinen vanhempainilta keskiviikkona 23.5. klo 19-20 seurakuntakodilla.

1. Ripari 4-9.6.2018. Konfirmaatio sunnuntaina 10.6. klo 12 Paraisten kirkossa.

2. Ripari 25-30.6.2018. Konfirmaatio sunnuntaina 1.7. klo 10
Paraisten kirkossa.

Rippikoulun aloitus.

Vuonna 2004 syntyneiden rippikoulu alkaa syksyllä 2018. Syyskuussa alkaa ilmoittautuminen ja ensimmäinen tapaaminen on marraskuussa.

Seurakunnassamme on myös mahdollisuus käydä aikuisrippikoulu.

Rippikoululeiri maksaa 150€ ja tarvittaessa voit jättää vapaamuotoisen anomuksen avustuksesta.

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Rippikoulu on kirkon kasteopetusta, jossa tutustutaan siihen uskoon ja seurakuntaan, johon kaste liittää. Rippikoulun sisältöä ja kestoa säätelee Suomen evankelis-luterilaisen kirkon rippikoulun opetussuunnitelma. Rippikoulu on paitsi kristillisen uskon sisältöjen oppimista ja oman elämän ja kasvun pohtimista, myös ainutlaatuinen, hauska ja mieleenpainuva aika elämässä.

Rippikoulu koostuu kahdesta osasta: seurakuntaan tutustumisjaksosta, jonka aikana opetellaan seurakunnan toimintaan osallistumisen kannalta tärkeitä rukouksia ja raamatunkohtia, ja käydään seurakunnan tilaisuuksissa. Tältä jaksolta kerätään riparipassin merkinnät. Toinen osa on rippileiri tai päivärippikoulu.

Rippikoulun päätyttyä nuorella on mahdollisuus osallistua konfirmaatioon.

Kirkkosplanadi 3

Nuorisotyö Facebookissa ryhmässä Pysäkki

Nuoriso- ja rippikoulutyöstä vastaava.