Uutisia Suomen ev.lut. kirkosta, klikkaa tästä https://evl.fi/uutishuone

Muutoksia seurakunnan alakouluikäisille suunnattuun toimintaan, klikkaa tästä

3.5.2018 10.23

Syksyn mainos

PUUHIS

Seurakunnan alakouluikäisten toiminta muuttuu syksyn 2018 aikana. Seurakunnan ylläpitämä iltapäiväkerho loppuu kuluvaan kevääseen. Sen sijaan syksyllä tilalle tulee kolme kertaa viikossa järjestettävä Puuhis 1-3 luokkalaisille. Puuhis pidetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 seurakunnan päiväkerhon tiloissa. Puuhiksessa askarrellaan, leikitään, pelataan ja hiljennytään yhdessä.

Puuhikseen ilmottautumisesta on tullut tietoa Koivuhaan koulun kautta ja kaikki Puuhis ryhmät ovatkin jo täynnä.

PIKKUPYSÄKKI

iltapäiväkerho toiminnan päätyttyä seurakunta aikoo järjestää enemmän toimintaa myös 4-6 luokkalaisille. Syksyllä 10.9 alkaen alkaa maanantaisin toimiva 4-6 luokkalaisille tarkoitettu Pikkupysäkki 4-6 luokkalaisille. Pikkupysäkkiä pidetään maanantaisin klo 13-18 seurakunnan nuorisotila Pysäkissä. Pikkupysäkki on avointa toimintaa eli siihen ei tarvitse ilmottautua. Pikkupysäkissä voi hengata kavereiden kanssa, pelailla biljardia, lautapelejä ja pleikkaria. Lisäksi Pikkupysäkissä on mahdollisuus hiljentyä ja jutella varhaisnuorisotyönohjaajan kanssa.

Pikkupysäkin kaltaiseen toimintaan pääsee tutustumaan jo heinäkuussa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11-15.

Lisätietoja Puuhiksesta ja Pikkupysäkistä antaa seurakunnan Varhaisnuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa p. 040 3124423, lauri.marjamaa@evl.fi