Uutisia Suomen ev.lut. kirkosta, klikkaa tästä https://evl.fi/uutishuone

Kesäyö Paraisilla -konsertit kesällä 2018

13.6.2018 14.00

kesäkonsertti 2018_S.png

Kesäyö Paraisilla -konsertit 2018

Suositut Kesäyö Paraisilla -konsertit alkavat jälleen Paraisten kirkossa.

Ensimmäinen konsertti "Pysähtynyt puutarha" on keskiviikkona 13.6.2018 klo 21. Esiintyjinä ovat Toni Heino, urut, Anna-Maria Huohvanainen, viulu sekä Elias Trygg, huilu. Konsertissa kuullaan mm. Debussyn, Alainin sekä Franckin musiikkia.

Seuraava sarjaan kuuluva konsertti "Tuuli hiljaa henkäilee" on 18.7.2018 klo 21. Siellä esiintyvät Anna Satomaa, huilu, piano ja urut sekä Riina Rautakoski, kantele, piano ja urut. Ohjelmassa silloin mukana paljon suomalaista kansanlaulumaista musiikkia.

Kesän viimeinen Kesäyö Paraisilla -konsertti "Kesäillan ruokous" pidetään 15.8.2018 klo 21. Siellä esiintyy lauluyhtye Puro ensemble. Tässä konsertissa saamme hiljentyä kuuntelemaan kaunista vanhaa kirkkomusiikkia taitavan lauluyhtyeen esittämänä.

Lämpimästi tervetuloa konsertteihin! Vapaa pääsy, ohjelmat 10€ ovelta.