Alakouluikäisten toiminta

Puuhis

Kerho 1-3 -luokkalaisille keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30-16 seurakunnan päiväkerhotilassa, Runeberginranta 2.

Puuhiksessa tarjotaan välipala, askarrellaan, lauletaan, leikitään, pelaillaan, hiljennytään ja paljon muuta. Kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen ensi syksyllä alkavaan kerhoon on nyt auki. Voit ilmoittautua molemmille päiville tai vain toiselle. Toiminta alkaa 14.8.2019. Molempiin ryhmiin otetaan 16 lasta. Ohjaajina Puuhiksessa toimivat varhaisnuorisotyönohjaaja Lauri ja lastenohjaajat Elina ja Katja.Kerholaisille lähetetään kirje ennen kerhon alkamista

Ilmoittautuminen Puuhikseen tästä. HUOM! Täytäthän molempiin kerhopäiviin oman ilmoittautumislomakkeen, mikäli haluat lapsesi osallistuvan molempiin päiviin.

Lisätiedot Lauri Marjamaa p. 040-3124423

Kesäkerho

ma-pe 3.-7.6.2019, ma 10.6. ja ke-pe 12.-14.6.2019.

Päivittäin klo 9-13 seurakunnan kerhotilassa, Runeberginranta 2. 2009-2011 syntyneille lapsille

Ohjelmassa monenlaista yhteistä ohjelmaa ulkona ja sisällä. Ohjaajina toimivat Lauri,Katja ja elina. Kerho on maksuton. Mukaan tarvitaan säähän sopivat vaatteet, omat eväät ja vesipullo.

Ilmoittautuminen 1.4.-19.5. välisenä aikana tästä. Mikäli ilmoitat lapsesi molemmille kesäkerho viikoille, täytäthän lomakkeen kahteen kertaan.

Pikkupysäkki

15.4 Pikkupysäkki peruttu! 22.4 pikkupysäkki pääsiäistauolla. Seuraava pikkupysäkki 29.4!

Pikkupysäkki on 4-6 luokkalaisille tarkoitettua avointa toimintaa seurakunnan nuorisotila Pysäkissä. Pikkupysäkki toimii maanantaisin klo 13-17 välisenä aikana, jolloin voit tulla ja lähteä mihin aikaan itse haluat.

Pikkupysäkissä voit koulupäivän jälkeen hengailla, pelata erilaisia lautapelejä, pleikkaria, ilmakiekkoa ja biljardia. Toiminta on hyvin vapaamuotoista ja siihen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Riittää siis kun saavut paikalle pikkupysäkkiin osoitteeseen Runeberginranta 6.

Pikkupysäkissä ei ole tarjolla välipalaa, mutta voit halutessasi syödä omia eväitä.

nuorisotila Pysäkki
Pikkupysäkki kokoontuu nuorisotila Pysäkissä, Runeberginranta 6