Alakouluikäisten toiminta

Pikkupysäkki

Pikkupysäkki on 4-6 luokkalaisille tarkoitettua avointa toimintaa seurakunnan nuorisotila Pysäkissä. Pikkupysäkki toimii maanantaisin klo 13-17 välisenä aikana, jolloin voit tulla ja lähteä mihin aikaan itse haluat.

Pikkupysäkissä voit koulupäivän jälkeen hengailla, pelata erilaisia lautapelejä, pleikkaria, ilmakiekkoa ja biljardia. Toiminta on hyvin vapaamuotoista ja siihen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Riittää siis kun saavut paikalle pikkupysäkkiin osoitteeseen Runeberginranta 6.

Pikkupysäkissä ei ole tarjolla välipalaa, mutta voit halutessasi syödä omia eväitä.

Puuhis

Kerho 1-3 -luokkalaisille maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30-16 seurakunnan päiväkerhotilassa, Runeberginranta 2.

Puuhiksessa tarjotaan välipala, askarrellaan, lauletaan, leikitään, pelaillaan, hiljennytään ja paljon muuta. Kerho on maksuton.

Maanantain ryhmässä on vielä tilaa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Lauri Marjamaa p. 040-3124423

nuorisotila Pysäkki
Pikkupysäkki kokoontuu nuorisotila Pysäkissä, Runeberginranta 6