Seurakuntavaalien tulos selvillä

Länsi-Turunmaan suomalaisen seurakunnan vaaleissa 18.11.2018 valittiin kaksitoista edustajaa oman seurakunnan toiminnasta päätöksiä tekevään seurakuntaneuvostoon: Raimo Pärssinen, Mika Wallin, Markku Salonen, Helena Särkijärvi, Liisa Gunnelius, Sanna Autio, Tuula Nyholm, Anette Lehtonen, Tea Sundqvist, Veijo Vainio, Marja Hyvärilä ja Nina Leppiniemi.

Paraisten seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuuston suomalaisen seurakunnan edustajiksi taloutta ja kiinteistöjä koskevia asioita päättämään valittiin yksitoista edustajaa: Mika Wallin, Raimo Pärsinen, Helena Särkijärvi, Markku Salonen, Sanna Autio, Tuula Nyholm, Liisa Gunnelius, Tea Sundqvist, Veijo Vainio, Marja Hyvärilä ja Leena Lähde. Tarkempi tulos löytyy: www.seurakuntavaalit.fi/tulokset

Kiitämme kaikkia ehdolle asettuneita, äänestäjiä sekä onnittelemme vaalissa menestyneitä ja valituksi tulleita. Tervetuloa jatkamaan oman seurakunnan asioista huolehtimista!

Juho Kopperoinen, kirkkoherra

Joulukonsertti ja puurojuhla ti 11.12. klo 18, klikkaa tästä

23.11.2018 12.40

Joulukonsertti 2018 Tomi Satomaa A3_S.png