Seurakuntavaalien tulos selvillä

Länsi-Turunmaan suomalaisen seurakunnan vaaleissa 18.11.2018 valittiin kaksitoista edustajaa oman seurakunnan toiminnasta päätöksiä tekevään seurakuntaneuvostoon: Raimo Pärssinen, Mika Wallin, Markku Salonen, Helena Särkijärvi, Liisa Gunnelius, Sanna Autio, Tuula Nyholm, Anette Lehtonen, Tea Sundqvist, Veijo Vainio, Marja Hyvärilä ja Nina Leppiniemi.

Paraisten seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuuston suomalaisen seurakunnan edustajiksi taloutta ja kiinteistöjä koskevia asioita päättämään valittiin yksitoista edustajaa: Mika Wallin, Raimo Pärsinen, Helena Särkijärvi, Markku Salonen, Sanna Autio, Tuula Nyholm, Liisa Gunnelius, Tea Sundqvist, Veijo Vainio, Marja Hyvärilä ja Leena Lähde. Tarkempi tulos löytyy: www.seurakuntavaalit.fi/tulokset

Kiitämme kaikkia ehdolle asettuneita, äänestäjiä sekä onnittelemme vaalissa menestyneitä ja valituksi tulleita. Tervetuloa jatkamaan oman seurakunnan asioista huolehtimista!

Juho Kopperoinen, kirkkoherra

Kauneimmat Joululaulut, klikkaa tästä

12.11.2018 10.12

Kauneimmat Joululaulut Paraisten kirkossa