Seurakuntamme kuorot

Länsi-Turunmaan suomalaisessa seurakunnassa toimii useita kuoroja.

Kirkkokuoro

Vanhin kuoroista on jo 45 vuotta täyttänyt Paraisten suomalainen kirkkokuoro. Kuoroon on pääsyvaatimuksena into ja halu laulaa yhdessä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Kuoro esiintyy kuukausittain seurakunnan tilaisuuksissa ja lisäksi vuosittain teemme retkiä.  Kirkkokuoro harjoittelee torstai-iltaisin seurakuntakodin alasalissa klo 18.30-20 ja sitä johtaa kanttori Anna Satomaa.

Vokaaliyhtye

Paraisten Vokaaliyhtye on vuonna 2011 perustettu noin 20 laulajan kamarikuoro, joka pyrkii tinkimättömän korkeatasoiseen kuorolauluun. Vokaaliyhtye on laulanut keskisuuria kirkkomusiikkiteoksia (Buxtehude, Schütz, Bach, Faure, Pärt) sekä pienempimuotoisia teoksia 1500-luvulta nykypäivän musiikkiin. Kuoro julkaisi joulukorttiäänitteen syksyllä 2015. Vokaaliyhtye ottaa uusia laulajia mukaan koelaulun kautta. Lisätietoja saa kuoron johtajalta Tomi Satomaalta, tomi.satomaa@evl.fi.

Lapsikuoro

Seurakuntamme lapsikuoro on iloinen ja reipas n. 20 laulajan kuoro. Lapsikuoro harjoittelee kahdessa ryhmässä. Pienten ryhmä on noin 3-6 vuotiaille ja isompien ryhmä siitä ylöspäin (lukutaitoisille). Harjoitukset pidetään pääsääntöisesti torstaisin suomalaisen seurakunnan kerhotiloissa. Pienten kuoro harjoittelee klo 16.30 - n.17.10 ja isommat heti perään klo 17.15 - 18. Esiinnymme muutaman kerran lukukaudessa jumalanpalveluksissa sekä muissa tilaisuuksissa. Välillä pidämme leirejä sekä teemme retken ainakin kerran vuodessa. Lisätietoja saa kuoron johtajalta kanttori Anna Satomaalta p. 0403124424 tai anna.satomaa@evl.fi. Uusia laulajia otetaan pitkin vuotta mukaan, pääsyvaatimuksena on halu laulaa. Tervetuloa joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat liittyä kuoroihimme!

Jos haluat joskus soittaa tai laulaa seurakuntamme tilaisuuksissa, ota yhteyttä kanttoriin.