Kirkkokuoro

Paraisten suomalainen kirkkokuoro on perinteinen kuoro ja jo täyttänyt 45 vuotta. Kuoroon on pääsyvaatimuksena into ja halu laulaa yhdessä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Kuoro laulaa seurakunnan tilaisuuksissa/jumalanpalveluksissa muutaman kerran vuodessa.
Kirkkokuoro harjoittelee torstai-iltaisin seurakuntakodin alasalissa klo 18.30-20 ja sitä johtaa seurakunnan kanttori.
Tervetuloa mukaan laulamaan!

Lisätietoja antaa kanttori Anna Satomaa 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi

Nuorten kuoro

Nuorten kuorossa on n. 10-17 -vuotiaita laulajia. Laulamme monipuolista ohjelmistoa yksi- ja moniäänisesti sekä esiinnymme muutaman kerran lukukaudessa seurakunnan eri tilaisuuksissa. Harjoittelemme torstaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 16-17. Kuoroa johtaa kanttori Anna Satomaa. Lisätietoja voi kysyä suoraan kanttorilta 040 3124424 ti anna.satomaa@evl.fi

Aloitamme syyskauden torstaina 3.9.2020. Yläsali on iso, joten saamme järjestettyä tuoleja niin, että otamme huomioon turvavälit ja muut hygieniatoimet koronan takia. Tervetuloa mukaan!

Lapsikuoro

Suomalaisen seurakunnan lapsikuoro on toiminut kohta jo 10 vuotta. Tänä syksynä ikärajat muuttuivat hiukan, mutta edelleen kaikki halukkaat pääsevät mukaan laulamaan. Lapsikuoroon voi tulla n. 5-10 -vuotiaita. Siitä vanhemmat voivat tulla mukaan nuorten kuoroon, johon lapsikuoro antaa myös hyvät valmiudet. Lapsikuoro harjoittelee torstaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 17.15-18. Esiinnymme muutaman kerran vuodessa seurakunnan eri tilaisuuksissa joko yksin tai yhdessä muiden seurakunnan kuorojen kanssa. Kuoroa johtaa kanttori Anna Satomaa.

Lisätietoja kanttorilta 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi