Kirkkokuoro

Paraisten suomalainen kirkkokuoro on perinteinen kuoro ja jo täyttänyt 45 vuotta. Kuoroon on pääsyvaatimuksena into ja halu laulaa yhdessä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Kuoro laulaa seurakunnan tilaisuuksissa/jumalanpalveluksissa muutaman kerran vuodessa.
Kirkkokuoro harjoittelee torstai-iltaisin seurakuntakodin alasalissa klo 18.30-20 ja sitä johtaa seurakunnan kanttori.
Tervetuloa mukaan laulamaan!

Kirkkokuoro on nyt tauolla koronan vuoksi. Ilmoittelemme taas, kun voimme jatkaa kuorolaulua yhdessä.

Lisätietoja antaa kanttori Anna Satomaa 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi

Lapsikuoro

Suomalaisen seurakunnan lapsikuoro on toiminut kohta jo 10 vuotta. Tänä syksynä ikärajat muuttuivat hiukan, mutta edelleen kaikki halukkaat pääsevät mukaan laulamaan. Lapsikuoroon voi tulla n. 5-14 -vuotiaita. Lapsikuoro harjoittelee torstaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 17.15-18. Esiinnymme muutaman kerran vuodessa seurakunnan eri tilaisuuksissa joko yksin tai yhdessä muiden seurakunnan kuorojen kanssa. Kuoroa johtaa kanttori Anna Satomaa.

Harjoitukset ovat nyt tauolla koronan vuoksi. Heti, kun tilanne helpottuu, jatkamme ainakin pienryhmäharjoittelua. Ilmoitamme milloin päästään jatkamaan. Mukaan otetaan edelleen uusia laulajia, mutta olettehan etukäteen yhteydessä niin osaamme laittaa lapsen oikeaan harjoitusryhmään.

Lisätietoja kanttorilta 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi