Kirkkokuoro

Paraisten suomalainen kirkkokuoro on perinteinen kuoro ja jo täyttänyt 45 vuotta. Kuoroon on pääsyvaatimuksena into ja halu laulaa yhdessä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Kuoro laulaa seurakunnan tilaisuuksissa/jumalanpalveluksissa muutaman kerran lukukaudessa.
Kirkkokuoro harjoittelee torstai-iltaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 18.30-20 ja sitä johtaa seurakunnan kanttori.
Tervetuloa mukaan laulamaan!

Kirkkokuoro aloittaa toimintansa to 9.9.2021.

Lisätietoja antaa kanttori Anna Satomaa 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi

Lapsikuoro

Suomalaisen seurakunnan lapsikuoro on toiminut kohta jo 10 vuotta. Tänä syksynä ikärajat muuttuivat hiukan, mutta edelleen kaikki halukkaat pääsevät mukaan laulamaan. Lapsikuoroon voi tulla n. 5-16 -vuotiaita. Lapsikuoro harjoittelee torstaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 17-18. Myöhemmin syyskuussa jaamme kuoron isompiin ja pienempiin kuorolaisiin ja harjoittelemme kahtena ryhmänä. Esiinnymme muutaman kerran lukukaudessa seurakunnan eri tilaisuuksissa joko yksin tai yhdessä muiden seurakunnan kuorojen kanssa. Kuoroa johtaa kanttori Anna Satomaa.

Mukaan otetaan edelleen uusia laulajia, ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos on kysyttävää!

Lisätietoja kanttorilta 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi

Lasten musiikkiryhmien mainoa