Kirkkokuoro

 

Paraisten suomalainen kirkkokuoro on 50-vuotias perinteinen sekakuoro. Kuoroon on pääsyvaatimuksena halu laulaa yhdessä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Kuoro laulaa seurakunnan tilaisuuksissa/jumalanpalveluksissa muutaman kerran lukukaudessa.
Kirkkokuoro harjoittelee torstai-iltaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 18.30-20 ja sitä johtaa seurakunnan kanttori.
Tervetuloa mukaan laulamaan!

Kirkkokuoroon pääsee mukaan milloin vain, ota yhteyttä kanttoriin.

 

Lisätietoja antaa kanttori Anna Satomaa 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi 

 

 

 

Nuorten kuoro

 

Nuorten kuoro toimii projektiluonteisesti. Tarkemmat harjoitus- ja esiintymisajat ilmoitetaan aina erikseen. Nuorten kuoro esiintyy pääsiäisyön messussa 8.4.2023 klo 23 sekä kevätkonsertissa 11.5 klo 19 Paraisten kirkossa yhdessä lapsikuoro Loisteen ja Turun tuomiokirkon poikakuoro CCI:n kanssa. Harjoitusaikatauluista tarkempaa tietoa kanttorilta.

Lisätietoja kanttori Anna Satomaalta, 0403124424 tai anna.satomaa@evl.fi 

 

 

Lapsikuoro Loiste

 

Suomalaisen seurakunnan lapsikuoro on toiminut 10 vuotta. Lapsikuoroon voi tulla n. 4-14 -vuotiaita. Lapsikuoro harjoittelee torstaisin seurakuntakodin yläsalissa klo 17-18. Esiinnymme muutaman kerran lukukaudessa seurakunnan eri tilaisuuksissa joko yksin tai yhdessä muiden seurakunnan kuorojen kanssa. Pidämme välillä leirejä ja teemme retkiä ja pieniä matkoja. Pääsyvaatimuksena on halu laulaa yhdessä muiden lasten kanssa. Kuoro on ilmainen. Kuoroa johtaa kanttori Anna Satomaa.

Mukaan otetaan edelleen uusia laulajia, ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos on kysyttävää!

Lisätietoja kanttorilta 040 3124424 tai anna.satomaa@evl.fi

 

Kirkkokuorosta kuva Paraisten kirkossa
Kirkkokuoro ja Lapsikuoro Loiste yhteiskuvassa, otettu kirkossa

Ota yhteyttä