Hallinto

Seurakunnan hallinnosta vastaa seurakuntayhtymän vaaleilla valittu yhteinen kirkkovaltuusto, joka päättää seurakuntien taloudesta, kiinteistöistä ja yleishallinnosta. Kirkkovaltuusto valitsee yhteisen kirkkoneuvoston, joka toimii seurakuntayhtymän "hallituksena". Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kahden vuoden jaksoissa vuorotellen toinen seurakuntien kirkkoherroista.

Suomalaisen seurakunnan toiminnasta päättää vaaleilla valittu seurakuntaneuvosto, jossa on 10 jäsentä. Kirkkolain mukaan puheenjohtajana toimii kirkkoherra.

Seurakuntavaaleissa 20.11. 2022 valittiin uudet luottamushenkilöt;

Elina Kemppainen, Pihlajapuu
Helena Särkijärvi, ViNi
Anette Lehtonen, YK

Yhteinen kirkkoneuvosto 2023 - 2024:

Rea Åkerfelt, Mikael Östman, Petra Öhman, Bo Gyllenberg, Tiina Johansson, Tomas Jansén, Sanna Autio, Heikki Inkari, Raimo Pärssinen ja Jari Tschernij. Puheenjohtajana kirkkoherra Juho Kopperoinen.

Risti kädessä