KESÄ 2020

ILMOITTAUTUMISLINKIT AVAUTUIVAT TÄHÄN VIIKON 20 AIKANA. Klikkaa "ilmoittautuminen tästä", ja täytä tarvitsemamme tiedot lapsestasi.

Tervetuloa toimintaan, ja kysymään lisätietoja!

Alakouluikäisten toiminnasta vastaa varhaisnuorisotyönohjaaja maria.suuronen@evl.fi, p.040-3124423.

Valitettavasti kesän alakouluikäisten leirit olemme joutuneet perumaan, mutta täältä löydät muuta toimintaa kesäajalle.

Esimerkiksi 1-luokkalaisilla tarkoitamme ensimmäisen luokan jo käyneitä, eli pääosin 2012 syntyneitä.

Suvikerho

1-4lk lapsen voi ilmoittaa 1-2lle viikolle ma-to klo 10-13 ulkokerhoon. Omat eväät, kivaa ohjelmaa isosten ja seurakunnan lastenohjaajien  ja varhaisnuorisotyönohjaajan kanssa ulkona. Säävaraus. Huom. elokuussa on vastaavaa toimintaa saman ikäisille parina viikkona ennen koulun alkua. Lisätietoa elokerhoista alempana!

1.suvikerho 1.6-4.6 Ilmoittautuminen tästä

2.suvikerho 8.6-11.6 Ilmoittautuminen tästä

Koupopäivät

5-6-luokkalaisille kesäohjelmaa Koupon pihapiirissä.  Omin kyydein klo 13-16.30.

Tiistaina 16.6 ohjelmassa mm.kalastusta, omat ongintavälineet ja voileivät mukaan! Seurakunta tarjoaa makkarat.

Keskiviikkona 17.6 työstämme lankoja monella tasolla, mukaan vain voileipä ja juomapullo. Seurakunta tarjoaa hedelmät.

Ilmoittautuminen Koupopäiville tästä.

Pyöräretki

To 30.7 klo 13-16.30 vuonna 2006-09 syntyneille, eli 4-7luokkalaisille pyöräretki seurakunnan nuorisotyönohjaajien eli O-P:n, Marian sekä isosten kanssa. Ilmoittautuminen tästä.

Elokerho

1-4lk ma-to klo 9.30 (10 mennessä paikalle)-14 kerhotilassa ja sään salliessa myös ulkona. Omat eväät, mukana isoset ja ohjaajat Maria, Elina ja Jenny kuten suvikerhossa, mutta uudella ja pidemmällä yhteisellä kerho-ohjelmalla. Ilmoittautua voi 1-2 viikoksi. Tai yhteensä 4 viikoksi kerhoihin :)

1.elokerho 3.-6.8 Ilmoittautuminen tästä

2.elokerho 10.-14.8 Ilmoittautuminen tästä

SYKSY 2020

PUUHIS SYKSYLLÄ

keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30-16, ilmoittautuminen tästä.

Su 16.8 vuonna 2013-syntyneiden, eli tulevien 1-luokkalaisten kouluunsiunaus Paraisten kirkossa klo 12. Lähetämme tästä kutsun vielä lähempänä.

Huom.suosittelemme myös Facebookin kautta liittymään ryhmään Seurakunta Paraisilla ja instassa seuraamaan: seurakunta_paraisilla.

Seurakunnan kerhotila
Koupon leirikeskus