Ilmoittautumislinkki KESÄKERHOIHIN aukesi tähän 29.4. klo 11: "KLIKKAA". Paikat täytettiin ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Huom.voit ilmoittaa lapsesi tässä vaiheessa jonoon, kun molemmat ryhmät ovat jo täynnä (20 lasta/ryhmä). 

 

ILO-lastenleiri on täynnä! 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta lasta sai paikan, ja 10 on virallisessa jonossa.

Syyslomalla ja hiihtolomalla on tulossa seuraavat alakoululaisten leirit, joista julkaistaan mainokset ja tarkemmat tiedot lähempänä täälläkin.

 

Ilmoittautumislinkki Koupoleirille aukesi tähän to 29.4. klo 11: KLIKKAA. Voit tässä vaiheessa ilmoittautua jonoon, kun kaikki 20 paikkaa ovat jo täynnä.

10+Pysäkille ilmoittautuminen auki: klikkaa

Runebergintalo, osoite Runeberginranta 6
Koululaisten viikkotoiminta tapahtuu Pysäkillä, eli Runebergintalossa os. Runeberginranta 6
Koupon leirikeskus
alakouluikäisten leirit järjestetään Koupon leirikeskuksessa

Puuhis on suosittu syksylle 2021. KLIKKAA nähdäksesi, onko vielä tilaa. Suosittelemme täyttämään ilmoittautumislomakkeen joka tapauksessa. 

Ilmoitamme jonoon, eli varasijoille pääseville/päässeille sitä mukaa, jos ja kun paikkoja vapautuu. Ennakkotiedoista poiketen pääsääntöisesti pystymme tarjoamaan ilmoittautuneille syksyllä 2021 vain kerran viikossa Puuhiksen, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsisi mukaan.

 

ALAKOULUILLA VIIKOITTAIN varhaisnuorisotyönohjaaja Marian päivystys. Ulkovälitunnilla oppilaat voivat kysellä esimerkiksi leireistä ja kerhoista. Seurakunnan työntekijänä varhaisnuorisotyönohjaaja on paikalla koko koulun oppilaita ja henkilökuntaa varten. Voit kysyä mistä vain toimintaamme liittyvästä myös puhelimitse: p.040-3124423/Maria.