KERHOT JATKUU!

Klikkaa "ilmoittautuminen tästä", ja täytä tiedot lapsestasi.

Tervetuloa toimintaan, ja kysymään lisätietoja!

Alakouluikäisten toiminnasta vastaa varhaisnuorisotyönohjaaja maria.suuronen@evl.fi, p.040-3124423.

Puuhis keskiviikkoisin ja/tai torstaisin klo 12.30-16, ilmoittautuminen tästä.

10+Pysäkki aukeaa vuosina 2008-2010 syntyneille maanantaina 12.10.2020!

Jatkamme Pysäkillä, eli Runeberginranta 6:ssa maanantaisin klo 13.30-16 ainakin vuoden 2020 loppuun asti. Myös joululomalla klo 13.30-16.

10+Pysäkillä on mahdollista ainakin pelailla, syödä hedelmä, viettää aikaa kavereiden kanssa. Halukkaat voivat osallistua taiteilemaan jotakin kotiin vietävää. Joka kerta noin klo 15.30 kokoonnumme kaikille yhteiseen ohjelmahetkeen sohvahuoneeseen. Paikalla ei tarvitse olla koko aikaa, vaan 10+pysäkille voi tulla sitä mukaa, kun pääsee koulusta ja lähteä voi keskenkin, jos tarvitsee ehtiä esimerkiksi muihin harrastuksiin jo ennen klo 16.

llmoittautumiset maria.suuronen@evl.fi

(Etukäteen 10+Pysäkin aikainen huoltajan puhelinnumero, sekä lapsen koko nimi & koululuokka ja mahd. ruoka-aineallergiat).

Seurakunnan varhaisnuorisotyönohjaaja päivystää maanantaisin Nilsbyssä ja perjantaisin Koivuhaassa aamupäivän ajan.

Pitkällä välitunnilla oppilaat voivat kysellä vaikkapa toiminnastamme, jutella mitä mieleen tulee tai kertoa jos jokin painaa omaa olemista.

Maria on paikalla kaikkia koulussa työskenteleviä ja siihen liittyviä varten; oppilaita huoltajineen, opettajia sekä muuta henkilökuntaa...

Seurakunnan kerhotila
Koupon leirikeskus