KERHOT JATKUU!

Klikkaa "ilmoittautuminen tästä", ja täytä tiedot lapsestasi.

Tervetuloa toimintaan, ja kysymään lisätietoja!

Alakouluikäisten toiminnasta vastaa varhaisnuorisotyönohjaaja maria.suuronen@evl.fi, p.040-3124423.

Puuhis keskiviikkoisin ja/tai torstaisin klo 12.30-16, ilmoittautuminen tästä.

10+Pysäkki aukeaa vuosina 2008-2010 syntyneille maanantaina 12.10.2020!

Jatkamme Pysäkillä, eli Runeberginranta 6:ssa maanantaisin klo 13.30-16 ainakin 14.12 asti.

10+Pysäkillä on mahdollista ainakin pelailla, syödä hedelmä, viettää aikaa kavereiden kanssa. Joka kerta noin klo 15.30 kokoonnumme kaikille yhteiseen ohjelmahetkeen sohvahuoneeseen. Paikalla ei tarvitse olla koko aikaa, vaan 10+pysäkille voi tulla sitä mukaa, kun pääsee koulusta ja lähteä voi keskenkin, jos tarvitsee ehtiä esimerkiksi muihin harrastuksiin jo ennen klo 16.

llmoittautumiset maria.suuronen@evl.fi

(Etukäteen 10+Pysäkin aikainen huoltajan puhelinnumero, sekä lapsen koko nimi & koululuokka ja mahd. ruoka-aineallergiat).

Ilmoittaudu Supersiemen-leirille tästä (klikkaa)

Huom.ilmoittautuminen aukeaa 22.9. klo 11, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seurakunnan kerhotila
Koupon leirikeskus
alakouluikäisten leirit järjestetään Koupon leirikeskuksessa

La 10.10 vuonna 2010 syntyneille omat 10-synttärit seurakuntakodin takapihalla.

Esiintyjänä Valto Savolainen  eli"Pressan Katti" klo 13, Pizza&jätskitarjoilut, yhteistä tekemistä pienemmissä ryhmissä isosten kanssa.

Ulkojuhlien jälkeen10-sankareiden haku jatkopaikka Pysäkiltä (Runeberginranta 6) klo 15.30.

Ilmoittautumislinkki auki 20.9.-1.10.2020 :)

• Kuvatulokset haulle valto savolainen

Pidämme oikeudet muutoksiin tarvittaessa, ilmoitamme niistä ilmoittautuneille mahdollisimman pian.

Huom.suosittelemme myös Facebookin kautta liittymään ryhmään Seurakunta Paraisilla ja instassa seuraamaan: seurakunta_paraisilla.