Alakouluikäiset

Seurakunnan alakouluikäisille suunnattu toiminta painottuu 6-13-vuotiaisiin lapsiin ja heidän perheisiinsä. Seurakunta järjestää alakouluikäisille erilaisia kerhoja, leirejä ja retkiä. Seurakunta tekee myös tiivistä yhteistyötä alakoulujen kanssa.

Puuhis

Kerho 1-3-luokkalaisille keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30-16 seurakunnan päiväkerhotilassa, Runeberginranta 2.

Puuhiksessa tarjotaan välipala, askarrellaan, lauletaan, leikitään, pelaillaan, hiljennytään ja paljon muuta. Kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen 14.8.2019 alkavaan kerhoon on nyt auki. Voit ilmoittautua molemmille päiville tai vain toiselle. Molempiin ryhmiin otetaan 16 lasta. Ohjaajina Puuhiksessa toimivat varhaisnuorisotyönohjaaja ja lastenohjaajat. Kerholaisille lähetetään kirje ennen kerhon alkamista.

Ilmoittautuminen Puuhikseen tästä.
Kerhoon voi osallistua yhtenä tai molempina päivinä. HUOM! Täytäthän molempiin kerhopäiviin oman ilmoittautumislomakkeen, mikäli haluat lapsesi osallistuvan molempiin päiviin.

Lisätiedot: Katja Kiviluoma p. 040-3124427 tai Elina Kaarto p. 040-3124428

10-synttärit