Puuhis on suosittu keväälle 2022. KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä täyttääksesi ilmoittautumislomake. Kesken kaudenkin on helppo liittyä mukaan myös uusia lapsia. Tervetuloa!

Syksyllä 2022 tarjoamme vain tiistaisin TAI keskiviikkoisin Puuhiksen, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsee mukaan.

"KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä" ilmoittautuaksesi TIISTAIN Puuhisryhmään.

"KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä" ilmoittautuaksesi KESKIVIIKON Puuhisryhmään.

Nämä syksyn 2022 ilmoittautumislinkit aukesivat pe 1.4. klo 18. Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, vielä on tilaa molemmissa ryhmissä!

Ilmoittautumislinkit kesäkerhoviikoille 23 ja 24 avattiin tähän pe 1.4. klo 18.

"Klikkaa kesäkerho 1" (23.5 paikka vapautunut, ja lisäksi 10 ensimmäistä voi ilmoittaa lapsen tiedot jonoon.)

"klikkaa kesäkerho 2" TÄYNNÄ, mutta vielä seitsemän voi ilmoittaa lapsen tiedot jonoon.

KESÄLEIRIT 2022

Kesäleiri 1: nykyisille 1-3-luokkalaisille ma 20.6. klo 10 - ti 21.6. klo 12.30. "Klikkaa kesäleiri 1", ilmoittautumislinkki aukesi ma 16.5. klo 18. TÄYNNÄ.

Kesäleiri 2: 4-7-luokkalaisille ti 21.6. klo 13 - ke 22.6. klo 15.30. "Klikkaa kesäleiri 2", ilmoittautumislinkki aukesi ma 16.5. klo 18. TÄYNNÄ.

Kesäleirimaksu 20 euroa kattaa täyshoidon, ohjelman, ja bussikuljetuksen Runebergintalolta Koupon leirikeskukseen ja takaisin Runebergintalolle eli "Pysäkille", os.Runeberginranta 6.

Ohjelmassa ainakin T-paidan kuvitusta, rantasauna ja uimista sekä monipuolista toimintaa sisällä ja ulkona. Paikkoja rajoitetusti.

Lisätiedot varhaisnuorisotyönohjaaja Maria Suuroselta, p.040-3124423.

*

Ennakkotietona: Syyslomaviikon leiri 1-4-luokkalaisille, järjestetään Koupossa poikkeuksellisesti VIIKONLOPPUNA la 22.10.- su 23.10.2022.

Ohjelmassa syyslomaviikon leirillä ainakin leivontaa ja olympialaiset. Avaamme ilmoittautumislinkin lokakuun alussa tähän.

10+Pysäkki kokoontuu keväällä 2022 vappuun asti. Jos haluat vielä uutena mukaan, ilmoittaudu oheisesta linkistä.

10+Pysäkille ilmoittautuminen auki: klikkaa

Syksylle 2022 ilmoittaudutaan saman linkin kautta, joka on auki myös kesätauon ajan. Uudestaan ei tarvitse ilmoittautua, jos jatkaa keväältä syksylle.

Maria ottaa yhteyttä uusien ilmoittautuneiden huoltajiin, ja poistaa pyydettäessä lopettavan 10+Pysäkkiläisen 10+Pysäkin kävijälistalta.

Toiminta on maksutonta, ja siinä on mukana usein apuohjaajina myös seurakunnan isoskoulutusta käyviä vapaaehtoisia nuoria.

10-synttärit!

10-synttärit tulossa 1.10.2022! Ensimmäisten pyöreiden juhliminen yhdessä on suositeltava kaikille vuonna 2012 syntyneille/4.luokan syksyllä aloittaville.

Runebergintalossa mukana ainakin Taikuri Marko Akkanen, lisätietoa ilmoittautumisesta ja tarjoiluista tulossa kesäloman jälkeen :)

Runebergintalo, osoite Runeberginranta 6
Koululaisten viikkotoiminta tapahtuu Pysäkillä, eli Runebergintalossa os. Runeberginranta 6
Koupon leirikeskus
alakouluikäisten leirit järjestetään Koupon leirikeskuksessa

PÄIVYSTYS:

Koivuhaan ja Nilsbyn alakouluilla on viikoittain varhaisnuorisotyönohjaaja Marian päivystys. Ulkovälitunnilla oppilaat voivat kysellä esimerkiksi leireistä ja kerhoista. Seurakunnan työntekijänä varhaisnuorisotyönohjaaja on paikalla koko koulun oppilaita ja henkilökuntaa varten. Voit kysyä mistä vain toimintaamme tai alakoululaisiin liittyvästä myös puhelimitse: p.040-3124423/Maria.