Syksyllä 2022 tarjoamme Puuhiksen vain tiistaisin TAI keskiviikkoisin, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsee mukaan.

"KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä" ilmoittautuaksesi TIISTAIN Puuhisryhmään.

"KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä" ilmoittautuaksesi jonoon KESKIVIIKON Puuhisryhmään.

Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, vielä on tilaa tiistain ryhmässä!

Lahjaleiri 1-4-luokkalaisille järjestetään Koupossa syysloman päätteeksi VIIKONLOPPUNA la 22.10. klo 10 - su 23.10.2022 klo 15.30. Lähtö Pysäkiltä.

Lahjaleirin ohjelmassa ainakin taiteilua, riisisuklaan valmistusta ja pieni vaellus. Ilmoittautuminen aukeaa 1.10. klo 17; Ilmoittaudu tästä.

10+Pysäkille ilmoittautuminen auki: klikkaa

Maria ottaa yhteyttä uusien ilmoittautuneiden huoltajiin, ja poistaa pyydettäessä lopettavan 10+Pysäkkiläisen osallistujalistalta.

Toiminta on maksutonta, ja siinä on mukana usein apuohjaajina myös seurakunnan isoskoulutusta käyviä vapaaehtoisia nuoria.

10-synttärit!

10-synttärit tulossa 1.10.2022 klo 13-15.30! Kaikille vuonna 2012 syntyneille/4.luokan syksyllä aloittaneille, kunhan huomaa etukäteen ilmoittautua.

Runebergintalossa ainakin Taikuri Marko Akkanen, pizzatarjoilua ja tekemistä. Lisätietoa toimitettu syyskuussa sekä koteihin että kouluun! Kaikki 4.luokissa ja oikeaan ikäryhmään kuuluvat ovat tervetulleita mukaan tähän maksuttomaan 10-synttärijuhlaan!

Ilmoittaudu tästä, mahdollisimman pian :)

Pysäkin osoite on Runeberginranta 6, tervetuloa rohkeasti peremmälle kerhojen aukioloaikoina ja tapahtumissa!
Alakoululaiset käyttävät Pysäkin, eli Runebergintalon esteetöntä ovea osoitteessa Runeberginranta 6.
Koupon leirikeskus
alakouluikäisten leirit järjestetään Koupon leirikeskuksessa

PÄIVYSTYS:

Koivuhaan ja Nilsbyn alakouluilla on viikoittain varhaisnuorisotyönohjaaja Marian päivystys. Ulkovälitunnilla oppilaat voivat kysellä esimerkiksi leireistä ja kerhoista. Seurakunnan työntekijänä varhaisnuorisotyönohjaaja on paikalla koko koulun oppilaita ja henkilökuntaa varten. Voit kysyä mistä vain toimintaamme tai alakoululaisiin liittyvästä myös puhelimitse: p.040-3124423/Maria.