Lehtileiri-ilmoittautumiset maanantaina 4.10.2021 klo 11.00 alkaen TÄHÄN aukeavasta linkistä.

10+Pysäkille ilmoittautuminen auki: klikkaa

10-synttärit!

10-synttäreillä sunnuntaina 10.10.2021 esiintyy klo 13 Pressan katti Paraisten seurakuntakodilla (Kirkkoesplanadi 5).

Yhteistä ohjelmaa, pizzatarjoilu ja jatkot Pysäkillä (Runeberginranta 6) klo 15.30 asti. Tervetuloa kaikki 2011-syntyneet/4-luokkalaiset. Ilmoittautumiset mieluiten syyskuussa sähköpostitse: maria.suuronen@evl.fi lapsen nimi, ruoka-allergiat ja huoltajan puhelinnumero.

Runebergintalo, osoite Runeberginranta 6
Koululaisten viikkotoiminta tapahtuu Pysäkillä, eli Runebergintalossa os. Runeberginranta 6
Koupon leirikeskus
alakouluikäisten leirit järjestetään Koupon leirikeskuksessa

Puuhis on suosittu syksylle 2021. Molemmat iltapäivät ovat täynnä: tiistai 16 + keskiviikko 16 eri lasta. Lapsia on mukana yhteensä kuudesta eri alakoulusta. KLIKKAA täyttääksesi ilmoittautumislomake jonoon.

Ilmoitamme jonoon päätyville sitä mukaa, jos paikkoja vapautuu. Ennakkotiedoista poiketen pystymme tarjoamaan ilmoittautuneille syksyllä 2021 vain tiistaisin TAI keskiviikkoisin Puuhiksen, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsi mukaan.

PÄIVYSTYS:

Koivuhaan ja Nilsbyn alakouluilla on viikoittain varhaisnuorisotyönohjaaja Marian päivystys. Ulkovälitunnilla oppilaat voivat kysellä esimerkiksi leireistä ja kerhoista. Seurakunnan työntekijänä varhaisnuorisotyönohjaaja on paikalla koko koulun oppilaita ja henkilökuntaa varten. Voit kysyä mistä vain toimintaamme tai alakoululaisiin liittyvästä myös puhelimitse: p.040-3124423/Maria.