Tarjoamme Puuhiksen vain tiistaisin TAI keskiviikkoisin, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsee mukaan. Kesken kaudenkin ovat uudet tervetulleita!

"KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä" ilmoittautuaksesi TIISTAIN Puuhisryhmään.

"KLIKKAALinkki avautuu uudessa välilehdessä" ilmoittautuaksesi KESKIVIIKON Puuhisryhmään.

Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä, vielä on tilaa tiistain ryhmässä keväälle 2023! Syksyn Puuhisryhmiin ilmoittautumiset alkavat 1.4.2023

10+Pysäkille ilmoittautuminen auki: klikkaa

Maria ottaa yhteyttä uusien ilmoittautuneiden huoltajiin, ja poistaa pyydettäessä lopettavan 10+Pysäkkiläisen osallistujalistalta.

Toiminta on maksutonta, ja siinä on mukana usein apuohjaajina myös seurakunnan isoskoulutusta käyviä vapaaehtoisia nuoria.

Hiihtolomaleiri A: 1-3-luokkalaisille to 23.2. klo 10 - pe 24.2. klo 12.30. TÄYNNÄ

Hiihtolomaleiri B: 4-7-luokkalaisille pe 24.2 klo 13 - la 25.2 klo 15.30. TÄYNNÄ, mutta voit ilmoittautua jonosijoille.

Ilmoittautumislinkki aukeaa tähän KLIKKAA pe 27.1. klo 18 alkaen. Mainokset tulivat koulujen kautta jakoon tammikuun puolivälissä.

Paikat täytettiin ilmoittautumisjärjestyksessä, ja leiriläisille postitetaan leirikirje helmikuun alkupuolella kotiin.

10-synttärit!

10-synttärit tulossa Mikkelinpäivänä, su 1.10.2023 klo 13-15.30! Kaikille vuonna 2013 syntyneille/4.luokan syksyllä aloittaneille.

Runebergintalossa ainakin Taikuri Marko Akkanen, pizzatarjoilua ja tekemistä. Lisätietoa toimitetaan elo-syyskuussa sekä koteihin että kouluun! Kaikki oikeaan ikäryhmään kuuluvat ovat tervetulleita mukaan tähän maksuttomaan 10-synttärijuhlaan!

Ilmoittautumislinkki aukeaa tähän syyskuun alussa, ja vielä 25.9.2023 klo 18 asti ehtii ilmoittautua mukaan. Lisätietoa maria.suuronen@evl.fi

Pysäkin osoite on Runeberginranta 6, tervetuloa rohkeasti peremmälle kerhojen aukioloaikoina ja tapahtumissa!
Alakoululaiset käyttävät Pysäkin, eli Runebergintalon esteetöntä ovea osoitteessa Runeberginranta 6.
Koupon leirikeskus
alakouluikäisten leirit järjestetään Koupon leirikeskuksessa

PÄIVYSTYS:

Koivuhaan ja Nilsbyn alakouluilla on viikoittain varhaisnuorisotyönohjaaja Marian päivystys. Ulkovälitunnilla oppilaat voivat jutella mistä vain, tai kysellä esimerkiksi leireistä ja kerhoista. Seurakunnan työntekijänä varhaisnuorisotyönohjaaja on paikalla koko koulun oppilaita ja henkilökuntaa varten.

Voit kysyä mistä vain toimintaamme tai alakoululaisiin liittyvästä myös puhelimitse: p.040-3124423/Maria.