Alakouluikäiset

Seurakunnan alakouluikäisille suunnattu toiminta painottuu 6-13-vuotiaisiin lapsiin ja heidän perheisiinsä. Seurakunta järjestää alakouluikäisille erilaisia kerhoja, leirejä ja retkiä. Seurakunta tekee myös tiivistä yhteistyötä alakoulujen kanssa.

Alakouluikäisten toiminnasta vastaa nuorisotyönohjaaja Maria Suuronen p. 040-312 4423   maria.suuronen(at)evl.fi.

Maria vastailee puheluihin ja viesteihin huoltajille ja alakoululaisille itselleenkin tehostetusti nyt, kun valitettavasti koulupäivystykset ja kerhot ovat tauolla Koronatilanteen takia. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos missä vain voidaan olla tukena.

Kevään 2020 UUTUUDET:

10-PYSÄKKI, TAUOLLA TOISTAISEKSI

Runebergintalossa 09-syntyneille parillisina maanantai-iltapäivinä klo 14.30-16.30. Pientä purtavaa, pelailua, yhdessäoloa ja loppuhiljentyminen.

Ruoka-aineallergiat uusilta tulokkailta mieluiten jo edellisellä viikolla maria.suuronen@evl.fi. Infoamme tänne, kun kerho jatkuu.

MONITOIMIKERHO, TAUOLLA TOISTAISEKSI

Seurakunnan kerhotilassa 4-6luokkalaisille maanantait: 2.3, 16.3 30.3 (13.4 pääsiäisenä ei kerhoa) mutta vielä 27.4 klo 17-18.

Taiteilua, pientä kokkailua, pelejä, piknik ja yhteistä ihmettelyä :)

Ohjaajina 17-vuotiaat Rebecca Lunden ja Sofia Vaura sekä alakouluikäisten nuorisotyönohjaaja Maria.

Maksuton, sisältää parilla kertaa pientä kokkailua/tarjoilua.

Ilmoittatutumiset sekä ruoka-aineallergiat maria.suuronen@evl.fi mieluiten jo ennen ensimmäistä kerhokertaa.

Paikkoja ja lisätietoja voi toki kysellä myöhemminkin.

Puuhis,

joka on tauolla toistaiseksi. Infoamme osallistujille, kun Puuhis jatkuu.

Kerho 1-3-luokkalaisille keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12.30-16 seurakunnan päiväkerhotilassa, Runeberginranta 2.

Puuhiksessa tarjotaan välipala, askarrellaan, lauletaan, leikitään, pelaillaan, hiljennytään ja paljon muuta. Kerho on maksuton.

Ilmoittautuminen 14.8.2019 alkavaan kerhoon on nyt auki. Voit ilmoittautua molemmille päiville tai vain toiselle. Molempiin ryhmiin otetaan 16 lasta. Ohjaajina Puuhiksessa toimivat varhaisnuorisotyönohjaaja ja lastenohjaajat. Kerholaisille lähetetään kirje ennen kerhon alkamista.

Ilmoittautuminen Puuhikseen tästä.
Kerhoon voi osallistua yhtenä tai molempina päivinä. HUOM! Täytäthän molempiin kerhopäiviin oman ilmoittautumislomakkeen, mikäli haluat lapsesi osallistuvan molempiin päiviin.

Lisätiedot: Maria Suuronen p. 040-312 4423 / maria.suuronen@evl.fi, sekä lastenohjaajilta

Seurakunnan kerhotila
Koupon leirikeskus