Lähetys

Suomen Lähetysseuran nimikkolähettimme Hanna Londo työskentelee diakoniatyön koordinaattorina kaikkein heikoimmassa asemassa olevien nuorien auttamiseksi Tansaniassa Morogoron hiippakunnassa. Voit tukea hänen työtään ao.tilin kautta:

IBAN FI38 8000 1400 1611 30

Viitenumero: 1074 3830 1419 2562 (Poliisihallituksen keräyslupa RA/2016/517, voimassa 31.12.2019 asti)

Lisätietoa Suomen Lähetysseurasta tästä

Lisätietoa Kirkon Ulkomaanavusta tästä

Lähetyksen tukiryhmä

Tukiryhmä kerää varoja lähetystyölle perustuen vapaaehtoistoimintaan. Vuoden päätapahtuma on Lähetysmyyjäiset, jotka järjestetään perinteisesti samaan aikaan Vanhan Malmin joulumarkkinoiden kanssa. Syksyn aikana ryhmä kokoontuu säännöllisesti valmistamaan myytäviä tuotteita.

Alkukesällä olemme mukana "Pihakirppisrallissa"; pidämme lähetyskahvila "Morogoroa" Wanhan ruumishuoneen edustalla, joten asiakkaat saavat myös tutustua ko.tilaan opastuksen kera.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kirkon ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanapu toimii kirkon valtuuttamana kansainvälisen diakonian toteuttajana ja tekee kehitysyhteistyötä, humanitaarista avustustyötä ja vaikuttamistyötä. Kristillisen lähimmäisenrakkauden ja oikeudenmukaisuuden periaatteet ohjaavat Kirkon Ulkomaanapua toimimaan kaikkein köyhimpien parissa, edistämään rauhaa ja vahvistamaan ihmisoikeuksia. Valikoimaton lähimmäisenrakkaus, periksiantamaton toivo, rohkeus sekä kunnioitus ovat arvoja joita Kirkon Ulkomaanapu työllään vahvistaa

Yhdessä kotiseurakuntamme kanssa Kirkon Ulkomaanapu ulottaa kirkkomme diakonian kaukaisen lähimmäisemme hyväksi. Kirkon Ulkomaanavun periaatteena on tehdä työtä siellä, missä avuntarve on suurin ja missä muut eivät auta. Kirkon Ulkomaanapu on sitoutunut työskentelemään läheisessä yhteistyössä ekumeenisten ja uskopohjaisten kumppanien kanssa ja edistämään uskontojen välisiä yhteistyömuotoja avustus- ja vaikuttamistyössä.

Ompeluluokka Morogorossa
seurakuntasihteeri
Keskusrekisteri
(040 312 4429)

Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa.
Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.