Paraisten seurakuntayhtymä rekrytoi TYÖNJOHTAJAN

Työnjohtajana vastaat kiinteistö- ja hautaustoimen päivittäisten työtehtävien suunnittelusta ja johtamisesta.  Osallistut myös töiden toteuttamiseen ja toimit seurakuntamestareiden, siivoojien, haudankaivajien, kiinteistötyöntekijöiden sekä kausityöntekijöiden esimiehenä. Esimiehenäsi toimii kiinteistöpäällikkö.

Odotamme sinulta:

• rakennusmestarin tai muuta vastaavaa teknillistä ammattitutkintoa. Pätevyysvaatimukset voit myös täyttää osoittamalla vankkaa kokemusta työnjohtotehtävistä tai muista työnjohtajan toimenkuvaan kuuluvista tehtävistä.

• hyvää kykyä tiimityöskentelyyn

• kokemusta vastaavista tehtävistä teoriassa ja käytännössä

• hyvää suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa

• atk-perusohjelmien käyttötaitoa

• evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä

Virkasuhteen palkkaus määräytyy KirVESTES:in vaativuusryhmän 503 mukaan. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa aiemman työkokemuksen mukaan enintään 15% peruspalkasta.

Virkasuhde alkaa sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja virkasuhteeseen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valintapäätöksen vahvistamista.

Hakemus jätetään viimeistään 31.1.2019 klo. 15.00 Paraisten seurakuntayhtymälle osoitteeseen Kirkkoesplanadi 3, 21600 Parainen

tai pargas-parainen@evl.fi.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Jim Karlsson, puh. 040 312 4481, sähköposti: jim.karlsson(at)evl.fi

Organisaation kuvaus:

Länsi-Turunmaan suomalainen seurakunta ja Väståbolands svenska församling muodostavat yhdessä Paraisten Seurakuntayhtymän. Seurakuntayhtymä huolehtii seurakuntien yhteisistä tehtävistä.

Kiinteistö- ja hautaustoimi vastaa hautausmaiden ylläpidosta, historiallisesti arvokkaiden rakennusten kunnossapidosta sekä korkeatasoisten vahtimestari-, siivous-, huolto-, korjaus- ja rakennuspalveluiden tarjoamisesta toimintatiloihin.