Pieni lapsi kurkkaa saarnatuolin reunan yli.

Lapsi- ja perhetoiminta tapahtuu seurakuntakodin alasalissa. Kaikki toiminta on maksutonta. Käynti kerhotilaan Lyanin oven kautta, leikkipuistojen puolelta, seurakuntakodin sivuitse kulkevien rappujen alapäästä.

Leikin iloa päiväkerhossa! 3-6-vuotiaiden oma maksuton Kettukerho

KETTUKERHON SYYSKAUSI ALKAA 16.8. TERVETULOA MUKAAN! Mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa toimintakautta.

Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30.

Kettukerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, lauletaan, jumpataan, hiljennytään raamatun äärelle, ulkoillaan, syödään omia eväitä ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan kerhon sisältöön ja heidän toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.

Kerhoa pitää koulutettu lastenohjaaja lapset lämpimästi kohdaten. Toiminnassa painottuu leikin kautta oppiminen, lapsen avoin kohtaaminen ja ikätasoinen pedagoginen toiminta.

Kerho on maksuton. Mukaan tarvitaan omat pienet eväät ja sisätossut.

Voit ilmoittautua Kettukerhoon tästä.

PERHEKERHON SYYSKAUSI ALKAA 15.8. TERVETULOA MUKAAN!

Perhekerho kokoontuu maanantaisin seurakuntakodin alasalissa avoimin ovin klo 9.30-11.30. Perhekerhossa on mahdollisuus tavata muita perheitä ja vaikka juoda kupponen kuumaa lastenohjaajan sylitellessä lasta. Tarjolla on pientä purtavaa ja mukaan voit tulla ovien ollessa auki oman aikataulusi mukaan.

Perhemuskari

PERHEMUSKARIN SYYSKAUSI ALKAA 7.9. TERVETULOA MUKAAN!

Joka kuun ensimmäinen keskiviikko Anna-kanttori ja lastenohjaaja Katja pitää perhemuskaria klo 18-19.30 seurakuntakodin alasalissa.

Noin puolen tunnin muskarin jälkeen mahdollisuus jäädä kerhotilaan leikkimään ja syömään seurakunnan tarjoamaa iltapalaa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: