Pieni lapsi kurkkaa saarnatuolin reunan yli.

Lapsi- ja perhetoiminta tapahtuu seurakuntakodin alasalissa. Kaikki toiminta on maksutonta. Käynti kerhotilaan Lyanin oven kautta, leikkipuistojen puolelta, seurakuntakodin sivuitse kulkevien rappujen alapäästä.

 

 

 

Leikin iloa päiväkerhossa! 3-6-vuotiaiden oma maksuton Kettukerho

Kerho kokoontuu tiistaisin ja perjantaisin klo 9.30-11.30.

Kettukerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, lauletaan, jumpataan, hiljennytään raamatun äärelle, ulkoillaan, syödään omia eväitä ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan kerhon sisältöön ja heidän toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.

Kerhoa pitää koulutettu lastenohjaaja lapset lämpimästi kohdaten. Toiminnassa painottuu leikin kautta oppiminen, lapsen avoin kohtaaminen ja ikätasoinen pedagoginen toiminta.

Kerho on maksuton. Mukaan tarvitaan omat pienet eväät ja sisätossut.

KETTUKERHOON voi tulla mukaan missä tahansa vaiheessa toimintakautta, tervetuloa! Voit ilmoittautua Kettukerhoon tästä.

 

 

Perhekerho

Perhekerho kokoontuu maanantaisin 9.30-11.30 seurakuntakodin alasalissa. Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaan. Perhekerhossa on mahdollisuus tavata muita perheitä ja vaikka juoda kupponen kuumaa lastenohjaajan sylitellessä lasta. Tarjolla on pientä purtavaa ja mukaan voit tulla ovien ollessa auki oman aikataulusi mukaan.

 

 

Perhemuskari

Perhemuskari on nyt kesätauolla, mutta jatkuu taas 6.9.

 

Joka kuun ensimmäinen keskiviikko Anna-kanttori ja lastenohjaaja Katja pitävät perhemuskaria klo 18-19.30 seurakuntakodin alasalissa.

Noin puolen tunnin muskarin jälkeen mahdollisuus jäädä kerhotilaan leikkimään ja syömään seurakunnan tarjoamaa iltapalaa. Syksyn muskaripäivät ovat 6.9., 4.10., 1.11. ja poikkeuksellisesti juolukuun toisena keskiviikkona 13.12. Tervetuloa mukaan!

 

 

Iltaperhekahvila

Joka kuun kolmas keskiviikko klo 18-19.30 aukeaa seurakuntakodin alasalissa kokoontumispaikka rennolla meiningillä. Lapset saavat leikkiä ja aikuiset jutustella kahvi-/teekupposen äärellä. Syksyn keskiviikot ovat 16.8., 20.9., 18.10., 15.11. ja 20.12. Tervetuloa!

 

Tervetuloa lapsi- ja perhetoimintaan mukaan!

Lisätietoja:
Katja Kiviluoma p. 040 312 4427, katja.kiviluoma(at)evl.fi

Lapsi keinumassa

Ota yhteyttä