Pieni lapsi kurkkaa saarnatuolin reunan yli.

Leikin iloa päiväkerhossa!
3-6 -vuotiaiden oma Kettukerho

Kerho kokoontuu syyskuusta alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30

Kettukerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, lauletaan, jumpataan, hiljennytään raamatun äärelle, ulkoillaan, syödään omia eväitä ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan kerhon sisältöön ja heidän toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.

Kerhoa pitää koulutettu lastenohjaaja lapset lämpimästi kohdaten. Toiminnassa painottuu leikin kautta oppiminen, lapsen avoin kohtaaminen ja ikätasoinen pedagoginen toiminta.

Kerho on maksuton. Mukaan tarvitaan omat pienet eväät ja sisätossut. Ilmoittautuneille lähetetään kerhokirje elokuun lopulla.

Voit ilmoittautua Kettukerhoon tästä.

Iltapäivän perhekerho

Perhekerho yhdessä oman aikuisen kanssa kokoontuu torstaisin klo 14-16 syyskuusta alkaen. Tarjolla pientä välipalaa.

Perhemuskari

Joka kuun ensimmäinen keskiviikko Anna-kanttorin pitämä perhemuskari klo 18-19.30 syyskuusta alkaen.

Muskarin jälkeen mahdollisuus jäädä kerhotilaan leikkimään ja syömään seurakunnan tarjoamaa iltapalaa.

Perhekahvila Jolla

Kahvilan toiminta on tauolla

Maanantaisin klo 9-12

yhteistyössä Paraisten kaupungin ja ruotsinkielisen seurakunnan kanssa.​​​

Ohjelmaa, askartelua, leikkiä, kahvia ja välipalaa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Katja kiviluoma p. 040 312 4427, katja.kiviluoma(at)evl.fi

Lapsi keinumassa

Kirkkoesplanadi 3 (Runeberginranta 2)