Pieni lapsi kurkkaa saarnatuolin reunan yli.

Lapsi- ja perhetoiminta tapahtuu seurakuntakodin alasalissa. Käynti Lyanin oven kautta, ruotsalaisen seurakunnan leikkipuiston puolelta, seurakuntakodin sivuitse kulkevien rappujen alapäästä.

Leikin iloa päiväkerhossa! 3-6-vuotiaiden oma Kettukerho

Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30

Kettukerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, lauletaan, jumpataan, hiljennytään raamatun äärelle, ulkoillaan, syödään omia eväitä ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan kerhon sisältöön ja heidän toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.

Kerhoa pitää koulutettu lastenohjaaja lapset lämpimästi kohdaten. Toiminnassa painottuu leikin kautta oppiminen, lapsen avoin kohtaaminen ja ikätasoinen pedagoginen toiminta.

Kerho on maksuton. Mukaan tarvitaan omat pienet eväät ja sisätossut.

Voit ilmoittautua Kettukerhoon tästä.

Perhekerho

Maanantaisin seurakunnan alasalissa perhekerho avoimin ovin klo 9.30-11.30. Perhekerhossa on mahdollisuus tavata muita perheitä ja vaikka juoda kupponen kuumaa lastenohjaajan sylitellessä lasta. Tarjolla on pientä purtavaa ja mukaan voit tulla ovien ollessa auki oman aikataulusi mukaan.

Perhemuskari

PERHEMUSKARI ON JÄÄNYT KESÄTAUOLLE, MUTTA SYYSKUUSSA TAAS JATKETAAN!

Joka kuun ensimmäinen keskiviikko Anna-kanttorin ja Katjan pitämä perhemuskari klo 18-19.30.

Noin puolen tunnin muskarin jälkeen mahdollisuus jäädä kerhotilaan leikkimään ja syömään seurakunnan tarjoamaa iltapalaa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Katja Kiviluoma p. 040 312 4427, katja.kiviluoma(at)evl.fi

Lapsi keinumassa

Kirkkoesplanadi 3 (Runeberginranta 2)