Pieni lapsi kurkkaa saarnatuolin reunan yli.

Lapsi- ja perhetoiminta tapahtuu seurakuntakodin alasalissa. Käynti Lyanin oven kautta, ruotsalaisen seurakunnan leikkipuiston puolelta, seurakuntakodin sivuitse kulkevien rappujen alapäästä.

Leikin iloa päiväkerhossa!
3-6 -vuotiaiden oma Kettukerho

Kerho kokoontuu syyskuusta alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.30

Kettukerhossa leikitään, pelataan, askarrellaan, lauletaan, jumpataan, hiljennytään raamatun äärelle, ulkoillaan, syödään omia eväitä ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan kerhon sisältöön ja heidän toiveita kuunnellaan herkällä korvalla.

Kerhoa pitää koulutettu lastenohjaaja lapset lämpimästi kohdaten. Toiminnassa painottuu leikin kautta oppiminen, lapsen avoin kohtaaminen ja ikätasoinen pedagoginen toiminta.

Kerho on maksuton. Mukaan tarvitaan omat pienet eväät ja sisätossut. Ilmoittautuneille lähetetään kerhokirje elokuun lopulla.

Voit ilmoittautua Kettukerhoon tästä.

Iltapäivän perhekerho

Lakkautettu hyvin pienen kävijämäärän vuoksi. Otamme vastaan ehdotuksia millaista ja mihin aikaan toimivaa perhekerhoa voisimme tarjota.

Perhemuskari

Tammikuussa EI muskaria!

Joka kuun ensimmäinen keskiviikko Anna-kanttorin ja Katjan pitämä perhemuskari klo 18-19.30 syyskuusta alkaen.

Noin puolen tunnin muskarin jälkeen mahdollisuus jäädä kerhotilaan leikkimään ja syömään seurakunnan tarjoamaa iltapalaa.

Perhekahvila Jolla

Kahvilan toiminta on tauolla

Maanantaisin klo 9-12

yhteistyössä Paraisten kaupungin ja ruotsinkielisen seurakunnan kanssa.​​​

Ohjelmaa, askartelua, leikkiä, kahvia ja välipalaa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Katja kiviluoma p. 040 312 4427, katja.kiviluoma(at)evl.fi

Lapsi keinumassa

Kirkkoesplanadi 3 (Runeberginranta 2)